Grundlagt i 1917

Virksomheden, der startede som snedkerværksted, blev stiftet i 1917 af snedkermester Vilhelm Marius Brockhuus, som ses på billedet. Snedkerværkstedet begyndte i et lejet værksted i Skt. Pedersstræde midt i København. 

til valby i 1919

Efterhånden som virksomheden voksede, blev der brug for mere plads, og i 1919 flyttede V.M. Brockhuus sit værksted til Kirstinedalsvej i Valby. Her gav den fortsatte fremgang igen pladsmangel, og efter at have lejet plads i tre naboejendomme, købte V.M. Brockhuus i 1933 ejendommen på Gammel Køge Landevej nr. 55-57 i Valby.

1944 og frem til idag

I 1944 overtog V.M. Brockhuus’ svigersøn Egon Nielsen virksomheden. I løbet af 1950’erne var virksomheden med til at opføre en række ejendomme i såkaldte håndværkskonsortier, hvor V.M. Brockhuus bidrog med træmaterialer og arbejdskraft. For dette bidrag fik V.M. Brockhuus ejerandele i de respektive ejendomme. Flere af ejendommene er stadig i selskabets portefølje den dag i dag.

Snedkerværkstedet blev solgt, da Egon Nielsen døde i 1984, og i dag ejer og driver selskabet forskelligartede ejendomme hovedsageligt i Københavnsområdet. Bl.a. ejer vi ejendommen på Gammel Køge Landevej 55-57, hvor det gamle snedkerværksted lå. Her har vi også selv kontor. Indtil år 2000, hvor vi købte ejendommen på Skøjtevej i Kastrup, bestod vores portefølje udelukkende af ejendomme vi selv har opført.

V. M. Brockhuus Ejendomme A/S er et veletableret, veldrevet og dynamisk ejendomsselskab som drives professionelt af erfarne medarbejdere. Vi har fokus på vore kunder, såvel store som små og er lydhør overfor deres ønsker. Alle vore ejendomme er udviklet til et moderne niveau, og er i god vedligeholdelsesstand.

Vor målsætning er at være en velfungerende og seriøs partner.

V. M. Brockhuus Ejendomme A/S

ADRESSE

Gl. Køge Landevej 55, 5. sal
2500 Valby

Kontakt os

Copyright © V. M. Brockhuus ejendomme A/S